Valentinsdag ideer på et lavt budget

Mens vi gerne vil gøre alt for at fejre St Valentinsdag på et eksotisk femstjernet feriested, ved jeg, at jeg ikke har råd til det, lige nu! Her er et par ideer til Valentinsdags belønninger på et budget, der vil forbløffe din ægtefælle. Hvis du gør det helt rigtigt, med en lille smugle fantasi, kan du have den romantiske dag, der vil overbevise din elskede om, hvor meget du elsker ham/hende. At komme ud i det fri, kun jer 2 er en god måde at tilbringe Valentines. Der er for eksempel en gå tur  – hvad enten det er en simpel tur eller en hårdere vandretur.

Husk, det er i Feb, så derfor er der en stor sandsynlighed, for at der ikke er nogle på stedet, og i har al den rene skønhed for jer selv. I en lille picnickurv  haves en dug, en vase med en flot rose , 2 stearinlys med lysestager og et dejligt måltid til jer to. Når du kommer til picnic området, kan du overraske din ægtefælle ved at dække bordet til en romantisk middag. Du kunne vælge at køre en romantisk tur og holde picnicen , eller køre en tur på cykel i den skønne natur. Bare husk at det er at være sammen, det er det vigtigste.

Den udendørs ide fungerer endda for par, der har børn. Der er altid masser for børnene at lave, hvis der er et sikkert en tom legeplads i nærheden. Hvilken bedre måde at fejre jeres kærlighed på end ved at holde øje med børnene og minde jer selv, hvorfor i elsker dem, plus deres anden forælder, så meget. Har du ikke lyst til det store, romantiske, udendørs? At lave en romantisk Valentins middag sammen er også en god måde at bruge dagen på. Vær sikker på at dit middag er noget, i vil både nyde, endnu bedre, hvis det er en speciel middag i ikke for så ofte.

Gå i gang med at dekorere jeres spisestuen og gå i byen og bliv inspireret . Sørg for, at i begge klæder jer i det bedste tøj, som om det var på jeres første date, med jeres bedste smykker og dufte. Det vigtige at huske er, at i er sammen, som i ville have så intim tid som i ville have haft på et pænt hotel eller en eksklusiv restaurant. Det er tanken, der tæller, ikke kun hvor mange penge du bruger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *