• Forside
  • 2020 GOTWAY Tesla 2 generation opdateret Anti Spin-Knappen Bluetooth Højttaler 2000W 1480wh cykel, der var et hjul elektrisk

  • Certificering: FCC
  • Strømforsyning: Lithium Batteri
  • Rækkevidde pr Magt: > 60 km
  • Spændingen på Batteriet: 84
  • Watt: > 500w
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • CE-Certificering: Ja
  • Max hastighed: 40 km/h

Gratis Told Skat

★Gratis Skat til 【EU】【OS】【UK】【Rusland】【Canada】【Australien】【Forenede Arabiske Emirater】【Singapore】【 Malaysia】【Thailand】. ★Andre lande: Venner fra Mexico, kan du kontakte os for at høre om prisen på gratis skat kanal.Sandsynligheden for at blive beskattet i andre lande er også meget lav.Kontakt os for yderligere oplysninger.

Gratis Forsendelse

Scooter/Cykel er et særligt produkt med stor kapacitet batteri, der ikke kan blive transporteret direkte til dit land ved at udtrykke.I stedet, den skal transporteres ved en særlig linje til Europa/USA og derefter overført til den lokale UPS/FEDEX efter fortoldning. * Før fortoldning: Den officielle hjemmeside for UPS/FEDEX vil kun vise, at etiketten er blevet oprettet.Hvis du har brug for til at kontrollere logistikken fremskridt, kan du kontakte os for hjælp * Efter fortoldningen: du kan kontrollere logistik fremskridt på UPS/FEDEX officielle hjemmeside.

1.LOOMO Hjul Butikken lover, at alle de varer, der sælges i butikken er originale, og vi sælger også alt det tilbehør, for de solgte produkter, hvis du har brug for til at købe tilbehør i fremtiden, kan du kontakte os, gamle kunder kan nyde fordelagtige priser. 2. Hvis der er nogen kvalitet problem, når du modtager vores produkt, bedes du venligst kontakte os så hurtigt som muligt, vil vi tilbyde en løsning. 3. LOOMO Hjul Butik garanti for, at varerne er genstand for en streng kvalitetskontrol for at sikre, at de varer, du modtager, med god kvalitet. 4. Alle elementer er professionelt pakket med stor omhu for at sikre en sikker levering. 5. Dybt vi håber, at du er tilfreds med dit køb fra os. 6. Når transaktionen er gennemført, og du er tilfreds med det, bedes du venligst forlade positive tilbagemeldinger, og vi vil gøre det samme for dig. 7. Vi arbejder meget hårdt på for din 100% positiv feedback.Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at lade os vide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig. 8. Vores opgave er at gøre dine indkøb være en problemfri oplevelse.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Anmeldelser

Goga Bez
2020-11-19
5/5
wheel is pretty comfortable to handle, perfect size. It is a pity for the me and seller that delivery to Europe was nearly 140 days :-(
EREVELEY
2020-09-03
4/5
THANK YOU .

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Bedømmelse

Tags: hoverboard stick, 3 model, gotway msx, trådløse højttaler, cykel hjul, autom scooter, gotway, kingsong s18, lilla sand, hoverboard.

Support 24/7

Service.

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling.

Worldwide shipping

Hurtig levering.