• Forside
  • Makita DUB183 DUB183Z 18V Li-Ion-Akku Have løvblæser

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Makita
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning
  • Certificering: INGEN

vigtigt

dette DUB183Z er uden batteri og oplader Funktioner: Makita DUB183Z: Høj/medium/lav luftmængde indstillinger Ergonomisk designet håndtag med gummibelagt " soft greb giver komfortabel greb og mere kontrol og minimerer træthed i hånden og smerte Variabel hastighedsregulering af udløse NB - Batteri og oplader medfølger IKKE Produkt Specifikation Makita DUB183Z: Stregkode: 0088381675826 Batteri Type: Li-ion Spænding: 18 v Max air velocity: 52 m/sek Max luftmængde: 2.6 m3/min

MEDDELELSE

Min butik er det agens af MAKITA el-værktøj.De produkter, der sælges i vores butik er markeret med makita, som alle er originale produkter.

Betaling

1. Vi accepterer PAYPAL, VISA,Master Card,TT og Western Union betaling måder; 2. Når du tror, at produktet er dyrt, du kan ringe til for at bede om en rabat.Jeg vil gøre mit bedste for en rabat . 3. Hvis du vil spørge mig om rabat, du skal sende ordren til mig først, ikke "betal nu", når jeg har modtaget din bestilling, vil jeg justere prisen , så vil du betale det .

forsendelse

Når du vælger en Post Mail, vil vi gøre vores egen beslutning om at sende det via en af nedenstående overførsel tilgang.ePacket: godt for nogle lande.Den gennemsnitlige leveringstid er 152~ 30 dage.Kina Post Air Mail: for de fleste af verdens lande.Men den gennemsnitlige leveringstid er 15 ~ 60 dage.www.valentindag.dk Standard Fragt: godt for de fleste af verdens lande.Den gennemsnitlige leveringstid er 15 ~ 35 dage Netherland Indlæg: god for Europæiske counries, at den gennemsnitlige leveringstid er 10 ~ 35 dage.DHL: DHL er hurtig og vil tage omkring 3-7 dage for de fleste lande, men det kan medføre, at told.Købere er ansvarlig for told og afgifter.Hvis du vil bruge det,så fortæl mig inden for

Tilbage

Vi accepterer returnerer kun, hvis varen ikke var som beskrevet i varebeskrivelsen, kan Du sende varen tilbage i 10 dage efter modtaget .

Kontakt os

Vi bestræber os på fremragende kundeservice .Du safisfaction og 5-sart-rating feedback er meget vigtig for os .hvis du har nogen guestions på din ordre,så kontakt os for en beslutning, inden de forlader negative feedbeck eller åben konflikt.Vi vil altid her for at servicere dig.Du mener, at alle transaktioner vil have en lykkelig slutning.

Anmeldelser

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Bedømmelse

Tags: tilbehør makita, deko til haven, Luft Blæser, Makita, makita 18v flere værktøjer, makita kuffert, makita vakuum, batteri festool, for makita hr2450, forlade.

Support 24/7

Service.

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling.

Worldwide shipping

Hurtig levering.