• Forside
 • BuildMoc Pistol hk MP5 29369 Maskinpistol Militære Model Ww2 byggesten For Teknik City Politi Swat Legetøj Drenge

 • Plastik Blok Form: Selvlåsende Sten
 • Advarsel: Ingen klistermærker, kun elektroniske manualer
 • Type: BLOKKE
 • Køn: Unisex
 • Model-Nummer: MOC-29369-MP5 Maskinpistol
 • Materiale: Plast
 • Aldersgruppe: > 3 år
 • Stregkode: No
 • Plast Type: ABS
 • Blok Størrelse: Små byggesten(Kompatibel med Lego)

Produkt Navn : MOC-29369-MP5 Maskinpistol

Kategori:MOC Verden

Stykker: 642

MOC ID: # 23057

Dette Kit Indeholder: (C662)

642 PC ' er af god kvalitet mursten

PDF-bygning instruktion

Størrelse: L : 50 cm d : 4 cm H : 20 cm

BEMÆRK !

Produkt-pakken ikke indeholder klistermærker og er elektronisk og trykt.Den trykte dele er erstattet af almindelige dele og ikke indeholder tredjeparts tilbehør.Den manuelle og puds er kun til reference, og er underlagt den faktiske dele pakke.

(Kære, fordi de MOC du vælger ikke kommer med en motor, er du nødt til at købe den motor dig selv, kan du blive fortrolig med det.)

Dette produkt er en MOC produkt, og ikke kommer med en papir manual.Efter indsendelsen af din ordre, bedes du angive en e-mail adresse og vi vil sende den elektronisk brochure til din e-mail-adresse.

Vigtig Note :Trykt mursten er ikke til rådighed, så brug venligst normale mursten leveret i stedet.

Alle dele er kvalitets tjekket inden afsendelse, så hvis du finder nogle dele mangler eller er beskadigede, skal du ikke bekymre dig.Kontakt os venligst og vi vil sende dem til dig med det samme uden beregning.

Produkt Navn :MOC-22922 Pistol

Dette Kit Indeholder:(C166)

350 stk God Kvalitet Mursten

Størrelse: L : 31cm B : 5cm H : 17cm

Indeholder PDF-Instruktion guide

Om sending 1.Worldwide Shipping 2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.KØBERE VIL VÆRE ANSVARLIG FOR SHIPPING-PROBLEMER SOM FØLGE AF FEJL I ZIP-KODE, ADRESSE, ETC. 4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 5.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!Leveringstid Returen og tilbagebetaling 1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3.Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.valentindag.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om Feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!FORSENDELSE OMKOSTNINGER INKLUDERER IKKE EVENTUELLE IMPORTAFGIFTER, SKATTER OG AFGIFTER,OG KØBER ER ANSVARLIG FOR TOLD.Defekte produkter skal fortælle os inden for 3 dage vedhæftet billede af den defekte del.Bedes du returnere den med dine egne omkostninger inden 1 uge fra det tidspunkt, varen er modtaget.Vi vil arrangere at udveksle et nyt for dig på en gang. (du skal omfatte alle de originale elementer i ubeskadiget stand i sådan tilstand,tak for det), HVIS DU har BRUG for RESTITUTION, KUN elementets NOTERING PRIS REFUNDERES.KØBER ER ANSVARLIG FOR SHIPPING OMKOSTNINGER SENDE PRODUKTER TILBAGE.Kontakt os venligst før du forlader en Neutral eller Negativ feedback.Som en seriøs og ansvarlig sælgeren, vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem.Din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Hvis du er tilfreds med dit køb og vores service,bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating (DSR) på 5,Tak!Bemærk:Bedømmelse under 5 kan føre os i en dårlig stående situation.

Anmeldelser

Tin Na 123
2020-11-14
3/5
I bought it for a gift. It just came in bulk in a pack of parts) Instruction, too, download yourself. For such money I think it's burning...
Ralf Kolm
2021-01-04
5/5
I did not communicate with the seller. Sent for 3 day after payment. The SPB reached 1 month.

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Bedømmelse

Tags: post lego city, moc, lego mm, lego uafgjort, bil lego technic, blok teknik, defender lego ww2, tyske militære ww2, Blok, gun metal pistol.

Support 24/7

Service.

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling.

Worldwide shipping

Hurtig levering.