• Forside
  • Kawaii Sailor Moon Cosplay Parti Akryl Nøglering Charme Nøglering Telefon Vedhæng Gaver Figur Gennemsigtig Nøgle Ring

  • Materiale: Plast
  • Til Særlig Anvendelse: Kostumer
  • Køn: Unisex
  • Item: Nøglering
  • Tegn: Hatsune Miku
  • Tema: sailor moon
  • Element Type: Skattekisten

Kawaii Sailor Moon Cosplay Parti Akryl Nøglering Charme Nøglering Telefon Vedhæng Gaver Figur Gennemsigtig Nøgle Ring

Materiale:vedhæng:akryl

Pakken indeholder:1 stk nøglering

Color: som billede

Er der måske 1-3 cm afvigelser.(Måling Størrelse: 1 cm = 0.394 tomme, 1 inch = 2.54 cm)

Hvis du køber 10 STK, vil der være en rabat.Hvis du ønsker at angive antallet af farver, bemærk venligst på ordren eller kontakte os efter bestillingen.

NOTITS: Måske Den Farve er Virkelig Gods, Har En Lidt Anderledes Fra Det Billede, Som Anden Computer, skal Du Forstå.Tak!

Feedback>

> Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget,til at skabe en sund Ali fællesskab,vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt.

>Hvis du har nogen spørgsmål,bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback.

>Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er sikre på ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes.Din tilfredshed,er vores stræben!

Efter service>

>På grund af de dyre internathional fragt og leveringstid er meget lang,For af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer,vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du skal selv afholde de omkostninger til retur fragt.

>Vi må acceptere, at din returanmodning i løbet af 2-5 dage efter vi har modtaget den returnerede vare.

>Hvis varen er defekt,bedes du fortælle os straks, for udskiftning eller reparation.Hvis en udskiftning er ikke mulig,så en vil blive refunderet med det oprindelige betalingsmetode.

Kontakt os>

>Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked på ordren eller trademanager eller e-mail til os.Vi vil gøre vores bedste for at svare dig i 36 timer.Tak for din støtte!Vores arbejdstid:GMT-8 PM18:00-AM2:00(GMT-3 00:00-AM9:00).

Shipping>

>Vi sender varer ved at ePacket til OS (omkring 7-15 arbejdsdage),til et andet land, skal 12-45 arbejdsdage til din destination.(Brasilien 20-80 dage).

>Hvis du har brug for de varer hurtigst muligt,bedes du vælger fragt metode, DHL eller EMS og betale ekstra shipping (3-8 dage til at ankomme dig).

>Vil vi gratis forsendelse af DHL eller EMS, når ordrer>$180.

Anmeldelser

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Bedømmelse

Tags: sailor moon tilbehør dele, sailor moon bat, nakano, black rock shooter cosplay, pin hatsune miku, ray sailor moon cosplay, dræbe la dræbe figur, ghana brudekjole, sailor moon kostume evige, vocaloid cosplay.

Support 24/7

Service.

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling.

Worldwide shipping

Hurtig levering.