• Forside
 • T1H3D,16:9 Spænding elektrisk motoriseret lærred med 3D splint grå materiale 3.0 high gain for hjemmebiograf-entusiaster

 • Produkt navn: Spænding elektrisk motoriseret lærred
 • Bærbare: No
 • Skærm Type: Skærmen Væggen
 • Betragtningsvinkel: 120 Grader
 • Format: 16
 • Model-Nummer: T1H3D
 • Installation: Væg-eller loftsmontering
 • Garanti: 3 år
 • Materiale skærm: Front Projektion 3D-Sølv Grå
 • : 3.0
 • Boliger Materiale: Aluminium
 • Skærmformat: 16
 • Tilpassede krav: Acceptabelt
 • Fjernbetjening: I prisen
 • Mærke: Trinovisuals

Premium-Tab-Tension, 16:9 HDTV,4K/3D Spændt El-Motoriseret Projektion Projektor Skærm med 3D-sølv grå, Premium-Tab-spændt serie af lærred er en af de bedste valg for hjemmebiograf, især for dem der er i panelet til andre application.By ved hjælp af en stor rulle med tab-spændt system, det giver den bedste planhed, der tilbyder minimal billedforvrængning.

NØGLE FUNKTIONER

1.Produkt Navn: Spændt Elektriske Home Cinema Skærm

2. Format:16:9

3.Skærm Materiale: PVC 3D-Sølv grå med 3,0 gain (Fuld HD-understøttelse, 3D projektion, Høj farve gengivelse, Høj kontrast, meldug resistent)

4.Tab-tension systemet garanti for maksimal fladhed

5.Hvid aluminium med sort ruskind kontrast striber

6. Indeholder IR-forbindelse eller en infrarød fjernbetjening

7.3 År Producentens Garanti

MATERIALE SKÆRM

FGG - 3D Silver Grey er belagt med høj-reflekterende metal blandet polyvinyl harpiks, der giver høj Få og klart billede.Det er især levende og naturligt, når præsentere dynamiske video eller billeder.Det er egnet til at vise film, 3D automatisering og computer spil.Også, det er egnet til forskellige typer af teatre, klasseværelser, mødelokaler og kommando indlæg.

Betragtningsvinkel: 120deg / Gain: 3.0

SÆRLIGE DESIGN

FJERNBETJENING

TEKNISKE DATA

Bemærk venligst: Dette mål er gennemsnitsværdier af produktionsenhederne.Meget små afvigelser kan være muligt.På grund af løbende tekniske forbedringer, forbeholder vi os ret til at ændre design og specifikationer uden forudgående varsel.

POST-INSTALLERET BILLEDER

INSTALLATION

lnstall skærmen på det sted, hvor publikum kan se hele skærmen, når det er fuldt udbygget.Skærmen kan monteres på væggen eller loftet er monteret, kan brugerne vælge montering af metode i henhold til deres behov.Uanset hvilken metode for montage bruges, sikre, at det rigtige udstyr er brugt.Til montering på væg eller træ overflade loft, brug oslash5x35 mm

PAKKE

CERTIFICERINGER

PRODUKT PROCES

OM FORSENDELSE

1. Skriv venligst fulde navn!Især for Russerne og Letland.

2. Sørg venligst for, at din shipping adresse, postnummer, telefonnummer, der er 100% korrekte.

3. Hvert element har den rigtige kasse pakke, vil vi gøre vores bedste for at pakke sig godt til prevant skade under transporten.

4. Vi plejer at erklære en lav pris på fakturaen for at hjælpe dig med at reducere skat, men køberen er nødt til at tage ansvar for skat, MOMS, told, der opkræves af dit land.

5. Hvis du har nogen særlige krav om tilpassede faktura værdi eller dit land tilpassede krav, kan du efterlade en ordre besked til os.

6. Da det er gratis forsendelse, vil vi vælge den forsendelsesmetode, i henhold til den faktiske situation.Vær venlig at bekræfte, før du køber med tak.

EFTER-SALG

1. Hvis varen er defekt, når det ankommer til din amt, har du 7 dage fra datoen for modtagelsen at bytte til en ny eller få erstatning, men vi skal bare betale en-måde shipping fragt fra Kina til dit land.Før sende det tilbage, pls lad os vide i første omgang.Du bedes venligst også tilbyde gyldigt bevis for kvaliteten problemet.

2. Hvis du virkelig ikke kan lide produktet, når du modtager den, kan du sende det tilbage til os med fuld originale emballage, og vi kun refundere dig prisen på den vare, (bemærk:det er ikke herunder fragt).Du har 3 dage fra datoen for modtagelsen til at returnere det.

3.Garantien er ikke til rådighed, når de elementer, der er beskadiget som følge af forkert brug.

4. Tjek venligst pakken grundigt, når du modtager det, hvis du finder pakken er beskadiget, eller hvis enheden er brudt, pls nægte at underskrive pakken og kontakte os med det samme.

OM FEEDBACK

Hvis du har andre spørgsmål, bedes du kontakte os i forvejen, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse det på første gang.

Også, hvis du er tilfreds med produktet, når du modtager det, bedes du give os et 5-stjernet feedback, der vil hjælpe andre mennesker til at vide mere.

Sætter pris på din feedback og støtte.

Ofte stillede spørgsmål

1. Når levering af produktet efter bestilling?

Vil vi sende det inden for 3-5 dage efter betaling.

2. Når tracking informationer opdateret ?

Vi vil sende dig tracking nummer, når din pakke er sendt ud, og den tracking oplysninger er altid opdateret indenfor 3 dage

3. Hvis jeg annullere ordren, når jeg kan få mine penge retur ?

De penge du har betalt er i besiddelse af www.valentindag.dk, vil du modtage fuld tilbagebetaling fra www.valentindag.dk i 3-15 dage efter, at du annullerer din ordre med succes.

4. Du kan tilpasse til mig?

Ja, vi kan tilpasse til dig, som pr din anmodning.Hvis du har nogen særlige krav, skal du efterlade besked til os.Vi vil gøre vores bedste for at få dine tilfredse med vores håndværk.

Anmeldelser

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Bedømmelse

Tags: motor-skærm, ant-skærm, fast projektor skærm 150 tommer, 3d-projektor skærm, hjemmebiograf, xy alr skærm, fast ramme projektor skærme, projektet skærm, kontrol lærred, biografen hjem.

Support 24/7

Service.

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling.

Worldwide shipping

Hurtig levering.