• Forside
 • Japansk Termokande Frokost Boks for Mad Beholder Rustfrit Stål Termisk Opbevaring af Fødevarer Beholder 1 2 3 Tier Isoleret Bento Box

 • termisk lunch box: termisk madkassen
 • Thermos Lunch Box: frokost boks container
 • Multilayer lunch box: Frokost boks Tætte
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Funktion: Termisk Isolering
 • Rustfrit Stål Madkassen: Termokande Mad Beholder
 • termisk madkassen: termisk mad beholder
 • max frokost: Thermos Lunch Box
 • Materiale: Rustfrit Stål
 • mad frokost boks: frokost boks mad
 • Termokande Madkassen: Termokande frokost
 • Form: RUNDE

Japansk Termokande Frokost Boks for Mad Beholder Rustfrit Stål Termisk Opbevaring af Fødevarer Beholder 1 2 3 Tier Isoleret Bento Box

Specifikation:

To style:Håndtag, som du kan vælge:Fast håndtag //// Usynlige håndtag(lib er en Skål)

Materiale: Rustfrit Stål

Shell Materiale:Høj Kvalitet PP

Dimension:Ca. 12 * 12 * 27 cm /4.72 * 4.72 * 10.63 tommer

Kapacitet: 630 ml/960 ml/1230 ml

Isolering effekt: Ca. 3 timer

Anvendelsesområde: hjem,kontorer,skovture osv.

Gældende mennesker: elever,elderlys,og kontorfunktionærer

Integreret forme design forhindrer luft lækage.Hvert lag er forseglet uafhængigt af hinanden for at forhindre overløb,så mad er mere friske,og det er muligt for dig at tage sund mad sammen.

Fremstillet af fødevaregodkendt PP materiale,det ikke giver lugt og skadelige stoffer, når den opvarmes,sund og hygiejnisk.

Vaske instruktioner:

Brug ikke skarpe genstande til at rengøre liner,og ikke bruge den til at indeholde syre mad i lang tid.

Pakke Inkluderet:

1 * termisk lunch box

N ote:

Venligst tillade mindre afvigelser på grund af manuel måling.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Dropshipping vi er dropshipping støtte, vi har mange lager, kan vi sende pakken i første gang, så din kunde får den på første gang.og vores er af høj kvalitet.vi har erfaring med drop shipping, vi kender alle det. 1. vi er dropshipping støtte, vi kan producere tusindvis af stykker produkter, og der er hundredvis af arbejdere, vi kan håndtere tusindvis af ordrer pr. dag. 2. der er tusindvis af stykker i vores lager, vil den ikke løbe tør for lager. 3. vi kan sende ud parcel i første gang, i 12-24 timer.Der vil være tracking nummer på 24 timer. 4. vi vil ikke sætte andre ting i pakken, bortset fra produktet. 5. hvis din ordre er over 10 pc ' er hver dag, vi kan give dig ekstra 2% off. 6. hvis pakken går tabt eller beskadiget forsendelse, vil vi refundere eller sende en ny pakke til dine kunder.Engros-og drop shipping er både velkommen.For engros,vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 3-7 dage til at ankomme.Drop shipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.Hvordan kan spore min parecl?Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne) Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

Sending: 1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2) Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 3) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Feedback: 1) Vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os. 2) Bedes du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse ethvert problem, indtil du er tilfreds med os.Tak for din forståelse!

Tak fordi du besøger Ser frem til dit næste besøg

Anmeldelser

Fdesroches
2020-12-30
5/5
Perfect
Mtvcribbs24
2020-12-30
5/5
Perfect
Sokolena75
2021-01-16
5/5
The correspond
Axrchiblastoma 08
2020-11-27
3/5
THERMOS HAS SMALL CAPACITY. THIS ACTUALLY LANCH NOT THE TRADITIONAL LUNCH CONTAINER.

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Bedømmelse

Tags: thermo flas, bento kawaii, retter, japansk, opbevaring af mad, bred thermo box, JAPAN, kid madkassen, bento box tilbehør butikker, bento box frokost, afstandsstykker i stål kasse.

Support 24/7

Service.

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling.

Worldwide shipping

Hurtig levering.